Uvjeti prodaje Zagorci.com

Ovi uvjeti prodaje sastavljeni su u skladu za Zakonom o elektroničkoj trgovini, Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o zaštiti potrošača, važećim na području Republike Hrvatske.
Primjenjuju se na korištenje web trgovine Zagorci na adresi zagorci.com/stacun i na kupnju svih proizvoda dostupnih tamo.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove uvjete prije korištenja naše web trgovine. Kupnja podrazumijeva da se slažete sa ovim ovdje navedenim uvjetima i odredbama.

Sve cijene su maloprodajne i prikazane sa pripadajućim PDV-om u Eurima.
Naplata se nakon 31.12.2022. vrši u EUR.

Plaćanje

Plaćanje je moguće na sljedeće načine:
1. Plaćanje i preuzimanje u dućanu
Narudžbu možete platiti i preuzeti u dućanu, bez troškova dostave.
2. Plaćanje pouzećem
Zagorci će Vašu narudžbu zapakirati i poslati Vam je kurirskom službom. Plaćate u trenutku dostave. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač kurirske službe ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.
3. Plaćanje internet bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom
Kod izbora ovog načina plaćanja na svoju elektroničku adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima za uplatu, uključujući i broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe.
Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo Vam naručene proizvode.

Dostava

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.
Cijena dostave je 4,65 EURA sa PDV-om.

Raskid ugovora

Kupac ima pravo na raskid ugovora.
Prema članku 45 Zakona o zaštiti potrošača svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovoj glavi Zakona potrošač/kupac može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 7 dana.
U slučaju raskida ugovora potrošač/kupac je dužan obavijestiti trgovca pismenim putem. Ugovor je raskinut u trenutku kada je trgovac primio obavijest o raskidu ugovora. Trgovac će potrošaču/kupcu poslati Potvrdu o otkazivanju narudžbe putem e-pošte.
Potrošač/kupac je dužan trgovcu vratiti sve kupljene artikle, koji moraju biti neoštećeni, kompletni i u originalnoj ambalaži, u svome trošku.

Trgovac je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti potrošaču/kupcu cjelokupan iznos koji je potrošač/kupac do trenutka raskida platio na temelju ugovora, uvećan za zatezne kamate po kamatnoj stopi poslovne banke trgovca za oročene štedne uloge na tri mjeseca za cijelo razdoblje, računajući od primitka pisane obavijesti o raskidu do isplate.

Zagorci zadržavaju pravo ispravaka i izmjena ovih Uvjeta prodaje.

0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaPovratak u štacun